GREENPEACE

Hjælp os med at beskytte verdens fantastiske skove

Vores skove spiller en utrolig vigtig rolle for alt liv på jorden. De binder enorme mængder kulstof, og er hjem for både oprindelige folk og en unik mangfoldighed af dyre- og plantearter. Men kødindustri, kvægavl og sojaproduktion er med til at antænde skovbrandene og drive uerstattelige naturområder og skovsavanner tættere på et kollaps. Sammen kan vi sætte en stopper for ødelæggelserne og vende udviklingen. Læs herunder, hvordan din støtte gør en forskel.
Bliv fast bidragsyder

Sammen kan vi gøre en forskel

Med din faste støtte kan vi:

• Fortsætte presset på Danish Crown for at få dem til at stoppe AL handel med kvægavlere, der antænder og rydder regnskoven i Amazonas ulovligt.

• Overvåge og afsløre skovindustriens aktiviteter og ødelæggelser og konfrontere de magthavere og virksomheder, der fælder træerne ulovligt og udnytter regnskovene for kortsigtet profit.

• Vores arbejde for at lægge pres på den danske regering og fødevareministeren for at omlægge dansk landbrug og svineproduktion, der med en årlig import af 1,7 mio ton sojaskrå til foder til slagtedyr bidrager direkte til skovrydningen bl.a. i Sydamerika.

• Vores arbejde for en stærk EU-lov, der beskytter skovene ved at stoppe varer fra ødelæggende skovrydning fra at blive solgt i Europa.

• Arbejdet for at yde nødhjælp og støtte til lokale organisationer og fagpersonale med alt fra brandbekæmpelse, redning af dyr og veterinærpleje af sårede dyr.

• Vores projekt ‘Wings of Emergency’, hvor vi en koalition og i solidaritet med de oprindelige folk og sundhedsfagfolk, transporterer nødhjælp og værnemidler til områder i regnskoven, hvor logistik er en udfordring for at reducere spredning af COVID-19 og dødstallet blandt de oprindelige folk.

I SNART 30 ÅR HAR GREENPEACE ARBEJDET FOR BESKYTTELSEN AF AMAZONAS. FÅ ET OVERBLIK HER
Jaguar (Panthera onca) in the AmazonPanthera onca - Onça-pintada

ANDRE MÅDER AT STØTTE PÅ