GREENPEACE

Sammen er vi større end sojamonsteret

Nu kan du hjælpe os med at sætte spot på den skræmmende bagside af dansk kødproduktion, der med en import på 1,7 millioner ton sojafoder årligt er medansvarlig for rydningen af uundværlige tropiske skove.

Dit bidrag går til at køre en landsdækkende kampagne i en uge på TV2 i primetime, hvor vi kan gøre knap 1 million seere opmærksomme på, at dyrkning af sojafoder til landbrugsdyr er en af de allerstørste drivkræfter bag skovrydning globalt.

Giv et bidrag

Sammen kan vi få den skræmmende bagside af dansk kødproduktion ud af skyggerne og direkte ind på TV 2 i bedste sendetid i hele landet

Kødindustriens monstermaskiner raserer jaguarens hjem og uundværlige skovområder i Sydamerika for at dyrke soja til at fodre grise, høns og køer, som i sidste ende havner som dagligvarer i kølediskene og i indkøbskurvene hos os forbrugere.

Med dit bidrag kan vi sende dette TV-spot direkte ud i æteren i bedste sendetid og skabe opmærksomhed om sammenhængen mellem dansk kødproduktion og ødelæggelsen af tropiske skove og lægge pres på regeringen for at skabe et landbrug, der tager hensyn til vores miljø, klima, biodiversitet og natur.

Hvis ikke vi handler nu, kommer vi til at miste livsvigtige skove og naturområder

65,447 kr

indsamlet ud af målet på 62,500 kr
526 donationer

Hvis ikke vi handler nu, kommer vi til at miste livsvigtige skove og naturområder

<p>Kødproduktion er den største enkeltstående årsag til skovrydning i verden. Og som verdens største producent af kød per indbygger er Danmark en storimportør af soja til dyrefoder, og har et medansvar for at ødelægge og sætte Sydamerikas uundværlige skove i brand. Dyrkning af soja til de mange danske køer og svin lægger beslag på et samlet areal uden for Danmark større end Sjælland hvert år.</p> <p>Med reklamespottet er vores håb at skabe en øjenåbnende oplevelse hos knap 1 million seere og få debatten et nyt sted hen, hvor der ikke alene tales om skovkrisen lokalt i Brasilien, men i højere grad om medansvaret for og løsningerne på skovødelæggelserne. Vi ønsker at sende en klar opfordring til vores politikere om at påvirke udviklingen af dansk fødevareproduktion i en langt mere bæredygtig retning. Dagligvarer med bismag af brændt regnskov skal ikke længere være at finde på hylderne eller i kølediskene i de danske supermarkeder, og der skal gøres op med den enorme produktion af kød, som produceres i en skala, vores planet simpelthen ikke kan følge med til.</p> <p>Hvis ikke vi handler nu, kommer vi til at miste livsvigtige skove og naturområder. Og uden dem, taber vi kampen mod klimaforandringerne. </p>

Hjælp os med at indsamle 62.500kr, så vi kan afsløre kødindustriens ødelæggelse af verdens skove i bedste sendetid

Indsamlet indtil nu: 65,447 kr

Sådan fungerer det

Dit bidrag går til

Når du giver et bidrag her på siden, er du med til at rykke os et skridt nærmere målet til de 62.500 kroner, som det koster os at køre denne reklamekampagne på TV2.

Hvornår kan jeg se reklamen

TV-spottet bliver vist på TV2’s hovedkanal i alle regionalblokke i primetime mellem 17.00 til 20.00. Kampagnen kører fra den 25. til 31. januar.

Jubiii - vi er over 62.500kr

Skulle vi være så heldige at få flere penge indsamlet, end reklamerne koster, går overskuddet bl.a. til vores fortsatte arbejde for at forsvare og beskytte regnskovene på lang sigt - selv i krisetider og økonomisk uro.