GREENPEACE

Sammen gør vi en forskel for planeten

Klimakrise. Katastrofale skovbrande og ulovlig skovrydning. Oceaner, som forurenes og overfiskes. Masseudryddelse af arter. Det er mennesker som dig, der er hele grundlaget for, at vi kan skabe forandringer for en grønnere klode og en lysere fremtid.
Giv et engangsbidrag

Hvor meget ønsker du at give?

ANDRE MÅDER AT STØTTE PÅ

SÅDAN ARBEJDER VI

Worldhands

Vi undersøger og forsker

Vi baserer vores kampagnearbejde på videnskab og fakta. Vi samarbejder med uvildige forskere rundt om i verden og har også vores eget forskningslaboratorium på Exeter University I England, som leverer videnskabelig og analytisk rådgivning til vores kampagner.
Fist

Vi påvirker

Gennem vores lobbyarbejde opfordrer vi virksomheder og politiske beslutningstagere til at tage de nødvendige skridt for at beskytte vores klima, miljø og natur. Vi opfordrer altid til dialog og giver virksomheder og beslutningstagere mulighed for at tage ansvar og handling, inden vi begynder at lægge pres på dem med offentlighedskampagner eller aktioner.
GP

Vi dokumenterer og afslører

Miljøforbrydelser sker ofte langt væk fra verdens bevågenhed. En vigtig del af Greenpeaces arbejde er derfor at tage helt derud, hvor de sker, og dokumentere ved at tage satellitbilleder, filme, interviewe, udføre feltarbejde og indsamle beviser og som verdens største uafhængige miljøorganisation kan vi ved hjælp af medierne og vores informationskanaler hurtigt få oplysninger ud til millioner af mennesker verden over.