GREENPEACE

GIV EN GAVE TIL PLANETEN

Med denne gave er du med til at styrke båndet til vores natur og de fantastiske arter, vi deler den med. Når du giver et bidrag, modtager du et digitalt kort, som indeholder en planteguide med tips til, hvordan du kan være med til at værne om vores natur og styrke biodiversiteten i din hverdag. Kortet er samtidig et bevis på, at der er doneret penge til arbejdet for at beskytte verdens livgivende skove, blå oceaner og den biologiske mangfoldighed. Vi sender kortet (i en PDF) til din e-mail, så du har mulighed for at printe det ud og hænge det op. Du kan også vælge at sende kortet direkte videre til en, du holder af og tilføje en kærlig og varm hilsen.
Giv et bidrag og få et fint, digitalt kort, som indeholder en planteguide.

Vælg mellem 3 motiver på næste side

GAVEN SOM GØR EN FORSKEL

8-Greenpeace-Blue-Planet-Product-Soil NEW

Støt den blå planet

Med dit bidrag er du med til at støtte arbejdet for at værne om verdenshavenes biodiversitet og gøre os i stand til at kæmpe for en stærk havtraktat i FN - en slags Paris-aftale for vores blå planet - som kan være med til at sikre, at mindst 30% af verdenshavene beskyttes i havreservater, så livet i dem kan trives og blomstre på ny.
7-Greenpeace-Living-Planet-Product-Soil NEW

Støt den levende planet

Med dit bidrag er du med til at støtte arbejdet for at værne om planetens biodiversitet og beskytte vores livsvigtige økosystemer og arter. Vi lægger pres på politikere og selskaber for at etablere beskyttede naturområder, for at stoppe den massive skovrydning og omlægge det industrielle landbrug til mere grønt, mindre kød.
9-Greenpeace-Green-Planet-Product-Soil NEW

Støt den grønne planet

Med dit bidrag er du med til at støtte arbejdet for at beskytte verdens skove fra nord til syd mod yderligere udnyttelse og lægge pres på virksomheder og regeringer, som brænder og rydder skovene i en faretruende hast for at gøre plads til bl.a. kvægavl, sojaproduktion og værdifuldt tropisk tømmer, som omdannes til billige engangsprodukter for at skabe hurtig profit.