GREENPEACE

GIV EN GAVE TIL PLANETEN

Med denne gave er du med til at styrke båndet til vores natur og de fantastiske arter, vi deler den med. Med dit bidrag modtager du eller en du holder af et smukt kort - designet som et planteskilt - leveret i en konvolut, der er lavet af plantefrø. Din gave er derfor både et bidrag, som går til arbejdet for at beskytte verdens biodiversitet, skove og oceaner. Det er også en gave, som får nyt liv til at spire og vokse op. Du kan vælge mellem to forskellige kortmotiver og frøsorter - dild for den grønne planet eller lavendel for den blå planet. Læs mere nedenfor:
Vælg mellem to forskellige plantekort og frøsorter på næste side

Du kan også blot vælge det digitale kort, som indeholder en lille planteguide

GAVEN SOM GØR EN FORSKEL

8-Greenpeace-Blue-Planet-Product-Soil NEW

Plant lavendel og støt den blå planet

Med dit bidrag er du med til at støtte arbejdet for at værne om verdenshavenes biodiversitet og gøre os i stand til at kæmpe for en stærk havtraktat i FN - en slags Paris-aftale for vores blå planet - som kan være med til at sikre, at mindst 30% af verdenshavene beskyttes i havreservater, så livet i dem kan trives og blomstre på ny.
9-Greenpeace-Green-Planet-Product-Soil NEW

Plant dild og støt den grønne planet

Med dit bidrag er du med til at støtte arbejdet for at beskytte verdens skove fra nord til syd mod yderligere udnyttelse og lægge pres på virksomheder og regeringer, som brænder og rydder skovene i en faretruende hast for at gøre plads til bl.a. kvægavl, sojaproduktion og værdifuldt tropisk tømmer, som omdannes til billige engangsprodukter for at skabe hurtig profit.

Sådan fungerer det

3 Det trykte julekort som får nyt liv til at spire

Det trykte kort, som får nyt liv til at spire

Når du giver et bidrag, kan du vælge at få et fint kort - mod et tillægsgebyr på 30 kr. - som du kan beholde selv eller give videre i gave til en, du holder af. Kortet indeholder en lille poetisk tekst om det plantefrø, du har valgt. Selve konvolutten er af bionedbrydeligt papir, og indeholder små plantefrø. Selve konvolutten kan derfor rives i små stykker og plantes i pottejord både ude og inde og med lidt sol og vand vil frøene spire til den plante, du har valgt.
4 Det digitale julekort som indeholder en planteguide

Det digitale kort, som guider til at fremme biodiversiteten

Når du giver et bidrag, kan du vælge blot at modtage det digitale kort (til download i PDF) eller sende det videre til en, du holder af, som bevis på, at der er givet et bidrag til arbejdet for at beskytte verdens skove, oceaner og biodiversitet. Det digitale kort indeholder bl.a. en guide med tips til, hvordan man kan fremme biodiversiteten, og derudover har du mulighed for at tilføje en lille personlig hilsen til modtageren.
5 Levering med posten eller via email

Levering - med posten eller via email

Det trykte kort vil blive leveret med posten og ankomme inden for 4-8 hverdage. Du kan vælge om kortet skal sendes til din egen eller direkte videre til en anden adresse. Det digitale kort sendes til angivne e-mailadresse direkte efter, at ordren er gennemført. Du vil også modtage det digitale kort, hvis du bestiller det trykte kort.