GREENPEACE

Bliv månedlig donor

Når tilstrækkeligt mange mennesker samles om en sag, bliver alt muligt. Som at beskytte Arktis og skifte til vedvarende energi. Som at beskytte havområder og verdens skove. Eller at sikre at vores børn kan vokse op i et miljø, der er fri for giftige kemikalier. Din støtte gør hele forskellen! Det er vores miljø, vores klima og vores fremtid. Derfor er det afgørende, at du er med om bord!
Bliv månedlig donor

Hvor meget ønsker du at støtte med hver måned?

Dit månedlige bidrag gør en stor forskel.

Her er et lille udpluk af nogle af de forandringer og fremskridt, som vi har opnået for miljøet indenfor de seneste år - takket være mennesker som dig.

• Efter flere års hårdt arbejde og forhandling er det lykkedes os at få Thai Union, verdens største producent af tun, til at gøre op med intensiv brug af destruktive fangstmetoder som fiskefælder (FAD) og langline. Metoder, der hvert år helt meningsløst dræber tusindvis af truede havskildpadder, hajer og rokker.

• Gore Fabrics - producenten af GORE-TEX - dropper de skadelige kemikalier, fluorstoffer (PFC), i deres vandafvisende materialer til fordel for miljøvenlige alternativer. En kæmpe sejr for vores miljø og sundhed, der viser, at vi som forbrugere har magt til at forandre tøjindustrien.

• I hjertet af Amazonas er vi sammen med den lokale befolkning, munduruku-folket, lykkedes med at stoppe opførelsen af en kæmpe-dæmning, som truede med at oversvømme et område på størrelse med Fyn.

Hos Greenpeace kan vi kun opnå fremskridt som disse med engagement og opbakning fra mennesker som dig. Fremskridt, som giver håb i en tid, hvor vores planet - vores hjem - er i krise.

ANDRE MÅDER AT STØTTE PÅ