GREENPEACE

Bliv månedlig bidragyder

Når tilstrækkeligt mange mennesker samles om en sag, bliver alt muligt. Som at beskytte Arktis og skifte til vedvarende energi. Som at beskytte havområder og verdens skove. Eller at sikre at vores børn kan vokse op i et miljø, der er fri for giftige kemikalier. I Greenpeace accepterer vi hverken penge fra virksomheder eller regeringer. Det gør os i stand til at være en uafhængig stemme, der alene taler for miljøets interesser. Det betyder også, at det udelukkende er støtten fra mennesker som dig, der gør vores arbejde for at beskytte vores fantastsike Jord muligt. Derfor er det afgørende, at du er med om bord!
Bliv månedlig donor

Hvor meget ønsker du at støtte med hver måned?

Dit månedlige bidrag gør en stor forskel.

Som verdens største uafhængige miljøorganisation har vi sammen med mennesker som dig igen og igen bevist, at vi kan og vil bringe verdens mest magtfulde regeringer og virksomheder til at ændre adfærd. Jeg håber, at du vil med os om bord og være en fast del af vores organisation, så vi kan skabe endnu flere fremskridt, som giver håb i en tid, hvor vores planet - vores hjem - er i krise.

Her er et lille udpluk af nogle af de forandringer og fremskridt, som vi har opnået for miljøet indenfor det sidste år - takket være mennesker som dig.

• På den seneste Greenpeace-ekspedition til Antarktis identificerede vi fire steder, der nu har fået status som “sårbare økosystemer” i havet. Det betyder, at områderne meget snart vil blive beskyttet. Undervejs fik vi krill-industrien til at forpligte sig til at holde sig væk fra vigtige yngleområder. Og vi er nu mere end 3 millioner mennesker verden over, som ønsker Antarktis beskyttet. Det er en utrolig præstation, og vores samlede og fælles stemme er nu stærkere end nogensinde før.

• I starten af året afslørede Greenpeace ulovligt bundtrawlfiskeri i Øresund, og nu følger fiskeriministeren op med bedre overvågning. Det er en sejr for den unikke og sårbare havbund og et vigtigt skridt for at beskytte vores alle sammens enestående Øresund.

• Udvidelsen af en olierørledning i Canada, der skulle transportere beskidt tjæresandsolie tværs gennem landet, er blevet bremset. Det er sket efter, Greenpeace sammen med seewepeme-folket og miljøaktivister har demonstreret mod projektet og lagt pres på investorerne bag.

Som månedlig bidragyder bliver du en helt særlig del af løsningen, fordi du er med til at gøre det muligt for os at planlægge vores arbejde langt mere effektivt og langsigtet, så vi kan skabe større og flere mærkbare fremskridt i arbejdet for at beskytte vores Jord - vores hjem - for kommende generationer.

ANDRE MÅDER AT STØTTE PÅ