GREENPEACE

Giv et bidrag

Din støtte spiller en utrolig vigtig rolle for vores arbejde og for vores planets fremtid. Jo flere vi er, jo stærkere er vi, og des mere kan vi gøre for at skabe positive forandringer for miljøet og klimaet. Som at beskytte Arktis og Antarktis og skifte til vedvarende energi. Som at beskytte havområder og verdens skove. Eller sikre at vores børn kan vokse op i et miljø, der er fri for giftige kemikalier.
Giv et engangsbidrag

Hvor meget ønsker du at give?

Dit bidrag gør en mærkbar forskel.

Her er et lille udpluk af nogle af de forandringer og fremskridt, som vi har opnået for miljøet det seneste år - takket være mennesker som dig.

• På den seneste Greenpeace-ekspedition til Antarktis identificerede vi fire steder, der nu har fået status som “sårbare økosystemer” i havet. Det betyder, at områderne meget snart vil blive beskyttet. Undervejs fik vi krill-industrien til at forpligte sig til at holde sig væk fra vigtige yngleområder. Og vi er nu mere end 3 millioner mennesker verden over, som ønsker Antarktis beskyttet. Det er en utrolig præstation, og vores samlede og fælles stemme er nu stærkere end nogensinde før.

• Efter Greenpeaces afsløring af ulovligt bundtrawlfiskeri i Øresund, følger fiskeriministeren nu op med bedre overvågning. Det er en sejr for den unikke og sårbare havbund og et vigtigt skridt for at beskytte vores alle sammens enestående Øresund.

• Udvidelsen af en olierørledning i Canada, der skulle transportere beskidt tjæresandsolie tværs gennem landet, er blevet bremset. Det er sket efter, Greenpeace sammen med seewepeme-folket og miljøaktivister har demonstreret mod projektet og lagt pres på investorerne bag.

Hos Greenpeace kan vi kun opnå fremskridt som disse med engagement og opbakning fra mennesker som dig. Fremskridt, som giver håb i en tid, hvor vores planet - vores hjem - er i krise.

ANDRE MÅDER AT STØTTE PÅ