GREENPEACE

Du kan gøre en forskel - red Amazonas

Tilstanden i Amazonas er alarmerende. Store dele af skoven står stadig i flammer. Alt imens Amazonas brænder ned, planlægger den brasilianske regering, ledet af præsident Jair Bolsonaro, at give tilladelse til at intensivere rydningen af Amazonas og omdanne frodige og livsnødvendige skovområder til sojaplantager og marker til kvægavl. Støt vores arbejde for at beskytte Amazonas i dag.
Giv et engangsbidrag

Du kan også støtte med 150 kr via sms: Send sms med "miljø 150" til 1272

Din støtte går til vores internationale arbejde i Brasilien for at håndtere den igangværende krise. Vi arbejder på politisk plan i byerne, og i amazonas-regionen for at hjælpe blandt de mest udsatte af krisen. Vi flyver over skovene for at dokumentere brandene, og hvor det er muligt, også undersøge, hvordan de er startet. Vi har mobiliseret såkaldte "hurtige respons team" på jorden i brasilien, der løbende tackler forskellige udfordringer i forbindelse med den igangværende krise.

Sammen kan vi beskytte Amazonas. Vi har gjort det før. Sidste år var vi med til at stoppe oliegiganter som Total fra at påbegynde olieboringer ved det unikke Amazonas-rev, og for tre år siden forhindrede vi den brasilianske regering i at opføre en række enorme dæmninger på Tapajos-floden, som ville have ødelagt munduruku-folkets og flere unikke dyrearters hjem.

I 27 HAR VI ARBEJDET FOR AT BESKYTTE AMAZONAS. FÅ ET OVERBLIK HER >>

DET GÅR DIN STØTTE TIL

Tree

OVERVÅGNING AF SKOVEN

Vi bruger satellitter og droner og samarbejder med oprindelige folk og andre lokale organisationer for at spore og dokumentere ulovlig skovhugst.
Fist

AFSLØRING AF ULOVLIG INDTRÆNGEN

Vi konfronterer de mennesker og virksomheder, der udnytter skoven og fælder træerne ulovligt.
GP

POLITISK INDFLYDELSE

Vi retter verdens blik mod Amazonas og viser den brasilianske regering, at skovhugsten skal stoppes.