GREENPEACE

Giv en julegave til vores Jord

Vi præsenterer: The Amazing Earth *Limited Edition. Den indeholder utrolige dyr, den smukkeste natur og alle dem, som du har kær. Den kommer desværre også med en klimakrise og ekstremt vejr. Nysgerrig på mere? Årets julegave er et bidrag til at bekæmpe klimakrisen og et bidrag som kan beskytte vores Jord for de kommende generationer. Giv et gavebevis til en, du holder af. En gave som ikke tærer på vores planet - men beskytter den.

Vi har kun én Jord ....

og den behøver din hjælp. Ekstremt vejr, smeltende is, stigende have og tab af dyre- og plantearter er tydelige tegn på, at vores Jord og alt livet på den er i fare. Se filmen her og vær med til at sprede budskabet om tidens største trussel: Den akutte klimakrise. Og hjælp os med at tackle den. Din støtte er uundværlig. Jordens fremtid afhænger af, hvad vi gør i dag.
 
Giv et gavebevis

Du er få skridt fra at give årets vigtigste julegave. Du kan få beviset sendt til email (som PDF) eller med post. Ønsker du flere gavebeviser? Skriv til info@greenpeace.org eller ring på tlf: 33935344

Takket være dit bidrag kan vi:

Lægge pres på virksomheder og beslutningstagere for at sikre, at de lever op til deres klimaløfter og tager ansvar for vores og vores børns fremtid.
Afsløre beskidte energiprojekter og sætte en stopper for miljøbelastende projekter som nye olieboringer eller frås med fossile energikilder.
Styrke stemmen for bæredygtighed og grønnere alternativer, både lokalt og globalt.