GREENPEACE

Årets julegave er en gave til vores jord og kommende generationer

Den indeholder utrolige dyr, fantastisk natur og alle dem, du kender. Den kommer desværre også med en klimakrise. Nysgerrig på mere? Se videoen herunder. Når du bestiller din julegave, får du et smukt gavebevis, som du kan vælge at beholde selv eller give videre til en, du holder af. Du giver samtidig et bidrag til arbejdet for bekæmpe klimaændringerne, og gør det muligt for os at lægge det nødvendige pres på regeringer verden over for at nedbringe CO2-udledninger, værne om vores have og skove, der spiller en uvurderlig rolle i at stabilisere klimaet, og sætte rammerne for en bæredygtig produktion og forbrug.
Giv din julegave her

Du er få skridt fra at give årets vigtigste julegave. Du vil få beviset sendt til den angivne email (som PDF). Vælg mellem 3 smukke motiver.

Takket være din julegave

1
Lægge pres på virksomheder og beslutningstagere for at sikre, at de lever op til deres klimaløfter og tager ansvar for vores børns fremtid.
2
Afsløre beskidte energiprojekter og sætte en stopper for miljøbelastende projekter som nye olieboringer eller frås med fossile energikilder.
3
Styrke stemmen for bæredygtighed og grønnere alternativer, både lokalt og globalt.