PLANETEN HAR BRUG FOR DIGStå op imod virksomheder og politikere, der prioriterer kortsigtet profit over planetens sundhed.

Den nye IPCC-rapport tegner en barsk, men ikke håbløs virkelighed.

Vi må stå sammen for at tackle klodens største udfordring nogensinde. Fremtiden for vores børn, børnebørn, oldebørn og mange generationer efter dem afhænger af, hvad vi gør eller ikke gør nu.

Din støtte bidrager til at:
  • Dokumentere miljøtrusler.
  • Lave uafhængig forskning.
  • Påvirke og lægge pres på beslutningstagerne.
  • Præsentere holdbare løsninger.
  • Gå fra ord til handlinger gennem aktioner.

Min donation

Giv et engangsbidrag

Hvorfor støtte Greenpeace?

Vi er uafhængige. Vi tager af princip ikke imod støtte fra myndigheder, virksomheder eller politiske partier - vores arbejde er udelukkende finansieret af privatpersoner. Det betyder, at vi er frie til konfrontere myndigheder og virksomheder, som er ansvarlige for miljø- og klimaødelæggelse og på den måde fremtvinge de løsninger, der er brug for. Sammen gør vi en forskel for vores sårbare planet.

Min information

* Skal udfyldes

Det går din støtte til

Greenpeace undersøger, dokumenterer og afslører årsagerne bag ødelæggelse af klima og miljø. Vi arbejder på at skabe en forandring gennem politisk påvirkningsarbejde, forbrugermagt og ved at mobilisere befolkningen. Gennem fredelige og kreative konfrontationer beskytter vi jorden og promoverer løsninger for en grøn og fredelig fremtid.

Min betaling

Meget sikre betalinger ved hjælp af 256-bit SSL-krypteringsmetode, den højeste sikkerhedsstandard.

Mobilepay

Kortbetaling