GIV EN GRØN GAVE

Opfyld planetens juleønsker i år med en meningsfuld julegave:
Oceaner uden plastik, beskyttelse af alle urørte skove og ingen boringer efter fossile brændsler i Arktis.Når du har doneret, får du alle tre smukke julekort som pdf'er til sende til en, du holder af, beholde selv - eller printe ud og lægge under juletræet!

En gave til planeten er også en gave til dig selv og alle tæt på dig.

Glædelig jul!

Giv en julegave

Hjælp med at opfylde planetens ønsker

Om kortet

Kortet beskriver et af planetens tre ønsker for i år: "Oceaner uden plastik", "beskyttelse af alle urørte skove", og "ingen boringer efter fossile brændsler" og forklarer, at modtageren er med til at få et af ønskerne til at gå i opfyldelse.

Min information

* Skal udfyldes

Levering

De fysiske kort sendes med posten til den valgte modtager-adresse. De digitale kort sendes som pdf-filer til din email-adresse umiddelbart efter, bestillingen er fuldført. Du kan beholde det selv eller videresende til en, du holder af, eller printe ud og lægge under juletræet.

Min betaling

Meget sikre betalinger ved hjælp af 256-bit SSL-krypteringsmetode, den højeste sikkerhedsstandard.

Kortbetaling

Mobilepay

Det går dit bidrag til

Din gave bidrager til vores vigtige arbejde for verdens have, skove og klima. Greenpeace er en uafhængig miljøorganisation, som af princip ikke tager imod støtte fra virksomheder eller myndigheder, kun privatpersoner. Som donor beskytter du miljøet og livet i havet og skovene sammen med os.