BESKYT PLANETEN

Forskerne er tydelige: Vi bliver nødt til at handle for planeten nu.

Klimakrise, plastik i havet, skovrydning, ekstremvejr og boringer efter fossile brændsler. Truslerne mod vores smukke planet er mange og store.

Ved at blive månedlig donor kan du være med til at bremse klimakrisen og sætte en stopper for de magthavere og virksomheder, som vil ødelægge naturen for kortsigtet profit.

Fremtiden og vores børn og børnebørn er afhængige af, hvad vi gør eller ikke gør i dag.VÆR MED TIL AT OPNÅ DISSE MÅL FØR 2030
  • Mindst 30 procent af land og hav er stærkt beskyttet.
  • Globale CO2-udledninger er halveret.
  • Overproduktionen af engangsplastik stopper.
  • Alle nye olie- og gasprojekter er standset.
  • Planen for at udfase fossile brændsler er klar.
  • Sundhed og natur prioriteres over profit.


Credit: Roie Galitz

Min donation

Bliv månedlig donor

Hvorfor støtte Greenpeace?

Vi er uafhængige. Vi tager af princip ikke imod støtte fra myndigheder, virksomheder eller politiske partier - vores arbejde er udelukkende finansieret af privatpersoner. Det betyder, at vi er frie til konfrontere myndigheder og virksomheder, som er ansvarlige for miljø- og klimaødelæggelse og på den måde fremtvinge de løsninger, der er brug for. Sammen gør vi en forskel for vores sårbare planet.

Min information

* Skal udfyldes

Det går din støtte til

Greenpeace undersøger, dokumenterer og afslører årsagerne bag ødelæggelse af klima og miljø. Vi arbejder på at skabe en forandring gennem politisk påvirkningsarbejde, forbrugermagt og ved at mobilisere befolkningen. Gennem fredelige og kreative konfrontationer beskytter vi jorden og promoverer løsninger for en grøn og fredelig fremtid.

Min betaling

Meget sikre betalinger ved hjælp af 256-bit SSL-krypteringsmetode, den højeste sikkerhedsstandard.

Mobilepay

Kortbetaling