Sammen afslører vi miljøforbrydelser
En vigtig del af Greenpeaces arbejde er at efterforske og afsløre årsagerne bag ødelæggelse af klima og miljø - herunder at sætte fingeren på, når politikere og virksomheder forsøger at vildlede offentligheden. Mange gange har Greenpeaces efterforskning ledt til, at store, magtfulde spillere har måttet føle konsekvenserne af deres miljøforbrydelser.Greenpeace accepterer ikke støtte fra virksomheder eller myndigheder, for at der aldrig skal være tvivl om, at vi taler på miljøets vegne. Det betyder også, at vi er afhængige af den faste støtte, vi får fra engagerede mennesker for at kunne afsløre miljøforbrydelser. Vi håber, du har lyst til at slutte dig til holdet af mennesker, som bidrager månedligt og som er årsagen til, at vi kan grave os ned i detaljer og tage de lange, seje træk.

Min donation

Bliv månedlig donor

Hvorfor støtte Greenpeace?

Vi er uafhængige. Vi tager af princip ikke imod støtte fra myndigheder, virksomheder eller politiske partier - vores arbejde er udelukkende finansieret af privatpersoner. Det betyder, at vi er frie til konfrontere myndigheder og virksomheder, som er ansvarlige for miljø- og klimaødelæggelse og på den måde fremtvinge de løsninger, der er brug for. Sammen gør vi en forskel for vores sårbare planet.

Min information

* Skal udfyldes

Det går din støtte til

Greenpeace undersøger, dokumenterer og afslører årsagerne bag ødelæggelse af klima og miljø. Vi arbejder på at skabe en forandring gennem politisk påvirkningsarbejde, forbrugermagt og ved at mobilisere befolkningen. Gennem fredelige og kreative konfrontationer beskytter vi jorden og promoverer løsninger for en grøn og fredelig fremtid.

Min betaling

Betalingssiden er 100% sikker

Mobilepay

Kortbetaling