Planeten har brug for dig
Vores planet har det ikke godt. Klimakrise. Katastrofale skovbrande. Hav, som fyldes med plastik. Hver dag bliver situationen mere og mere alvorlig. Jo flere vi er, desto mere kan vi udrette sammen. Stå sammen med os for at beskytte verdens klima og miljø, hav og skove - vær med i dag.

Din støtte bidrager til at:
  • Dokumentere miljøtrusler.
  • Lave uafhængig forskning.
  • Påvirke og lægge pres på beslutningstagerne.
  • Præsentere holdbare løsninger.
  • Gå fra ord til handlinger gennem aktioner.

Min donation

Bliv månedlig donor

Hvorfor støtte Greenpeace?

Vi er uafhængige. Vi tager af princip ikke imod støtte fra myndigheder, virksomheder eller politiske partier - vores arbejde er udelukkende finansieret af privatpersoner. Det betyder, at vi er frie til konfrontere myndigheder og virksomheder, som er ansvarlige for miljø- og klimaødelæggelse og på den måde fremtvinge de løsninger, der er brug for. Sammen gør vi en forskel for vores sårbare planet.

Min information

* Skal udfyldes

Det går din støtte til

Greenpeace undersøger, dokumenterer og afslører årsagerne bag ødelæggelse af klima og miljø. Vi arbejder på at skabe en forandring gennem politisk påvirkningsarbejde, forbrugermagt og ved at mobilisere befolkningen. Gennem fredelige og kreative konfrontationer beskytter vi jorden og promoverer løsninger for en grøn og fredelig fremtid.

Min betaling

Meget sikre betalinger ved hjælp af 256-bit SSL-krypteringsmetode, den højeste sikkerhedsstandard.

Mobilepay

Kortbetaling