SAMMEN ER VI STÆRKE

Skovbrande. Klimakrise. Plastik i havet. Truede dyrearter og forsvundne økosystemer. Truslerne mod vores smukke og sårbare planet og eneste hjem er mange og store. Men ved at stå sammen kan vi gøre en forskel. Kom med ombord, og giv en gave, som rækker langt frem i tiden og gør en forskel for fremtidige generationer.Din støtte bidrager til at:
  • Dokumentere miljøtrusler
  • Lave uafhængig forskning
  • Påvirke og lægge pres på beslutningstagerne
  • Præsentere holdbare løsninger
  • Gå fra ord til handlinger gennem aktioner

Min donation

Bliv månedlig donor

Hvorfor støtte Greenpeace?

Vi er uafhængige. Vi tager af princip ikke imod støtte fra myndigheder, virksomheder eller politiske partier - vores arbejde er udelukkende finansieret af privatpersoner. Det betyder, at vi er frie til konfrontere myndigheder og virksomheder, som er ansvarlige for miljø- og klimaødelæggelse og på den måde fremtvinge de løsninger, der er brug for. Sammen gør vi en forskel for vores sårbare planet.

Min information

* Skal udfyldes

Det går din støtte til

Greenpeace undersøger, dokumenterer og afslører årsagerne bag ødelæggelse af klima og miljø. Vi arbejder på at skabe en forandring gennem politisk påvirkningsarbejde, forbrugermagt og ved at mobilisere befolkningen. Gennem fredelige og kreative konfrontationer beskytter vi jorden og promoverer løsninger for en grøn og fredelig fremtid.

Min betaling

Betalingssiden er 100% sikker

Mobilepay

Kortbetaling